“Premier lygos 19/20 sezono” spėlionės turnyro laimėtojai

Premier lygos 19/20 sezonas užtruko tik 352 dienas! Tačiau sezonas pagaliau baigtas ir „Liverpool“ rankose yra trofėjus. Ši sezoną, be abejo, prisiminsime ne tik dėl sezono viduryje patirtos COVID-19 pertraukos, bet ir dėl to, kad sezonas buvo paleistas iš naujo, nors ir be sirgalių. Sveikiname visus kurie kantriai ėjote kartu, bei atlikote visus spėjimus.

Premier 2019/20 sezono spėlionės turnyro statistika:

  • Turnyrine buvo paskelbtos iš visos 379 rungtynės
  • Turnyro metu buvo atlikta 8483 spėjimai;
  • Iš 8483 spėjimų net 48 % buvo taiklūs.

Taikliausių spėliotojų trejetukas atrodo taip:

🥇 VILMA SMILGIENE – 352 taškai
🥈 GUNARAS SMILGYS – 337 taškai
🥉 RIMVYDAS STAŠKEVIČIUS – 306 taškai

Paskutinė 38 turo Premier lygos diena buvo ypač sėkminga „Chelsea“, „Manchester United“ ir „Aston Villa“ komandoms. „Chelsea“, „Manchester United“ su Frank Lampard bei Ole Gunnar Solskjaer priešakyje užsitikrino vietą 20/21 metų Čempionų lygoje, o „Aston Villa“ pavyko išlikti aukščiausioje anglijos Premier lygoje.

Deja Watfordas ir Bornmutas, kartu su „Norwich“ iškrito į žemesne Anglijos “Chempionship” lygą. „Tottenham“ pakilo į šeštąją vietą, o tai reiškia, kad kitą sezoną kartu su “Leicesteriu” jie žais „Europos lygoje“.

O štai pažiūrėkime į geriausių spėliotojų dešimtuką:

Gera žinia yra tai, kad, nepaisant to, kaip jums sekėsi šį sezoną, mes norėtume, kad prisijungtumėte ir prie mūsų 2020/21 „Premier League“ sezono.

Pradėsime naują „Premier League“ prognozių turnyrą jau rugpjūčio pradžioje, kai bus patvirtinta galutinė komandų sudėtis. Kol kas žinome tik tiek kad „Leeds United“ ir „West Brom“ jau turi vietą Premier lygoje, trečioji komanda dar nėra aiški.

Ačiū, kad šį sezoną žaidėte „Premier League“ orakulą, tikimės, kad jums patiko! Negalime sulaukti, kad visa tai vėl padarytume rugsėjį.

➡️ Prisijunkite prie TOTASPORT.COM rezultatų spėlionės žaidimo ir varžykitės su draugais. Kaip tai atlikti žiūrėkite video: