Euro 2020 futbolo čempionato spėlionės žaidimas

Euro2020

Europos futbolo čempionatas pirmą kartą buvo surengtas 1958-1960 metais. Čempionatas vyksta kas 4 metus, dalyvaujančių šalių skaičius nuo 2016 metų padidintas iki 24.

Daugiausiai kartų Europos čempionais yra tapusi Ispanija ir Vokietija – šalys čempionų titulą iškovojo po 3 kartus. 2020 metais turėjęs vykti Europos futbolo čempionatas yra perkeltas į 2021 metus ir startuos birželio 11 dieną. O taip atrodo varžybų tvarkarašis > TVARKARAŠTIS

Vasarą vyksiančio Europos futbolo čempionato rungtynes galės aistruoliai stebėti ir gyvai. UEFA pranešė, kad mažiausiai aštuoniuose miestuose, kuriuose bus žaidžiami „Euro 2020“ susitikimai, sirgaliai galės patekti į tribūnas. Sirgaliai galės stebėti rungtynes gyvai Amsterdame, Baku, Bukarešte, Budapešte, Kopenhagoje, Glazge, Londone ir Sankt Peterburge. Likę keturi miestai – Bilbao, Dublinas, Miunchenas ir Roma – dėl žiūrovų turi apsispręsti iki balandžio 19 dienos.

Iš anksto UEFA Europos futbolo čempionatui pradėjusi ruoštis TOTASPORT komanda savo spėliotojams ruošia šauniausią ir bene vienintelį rezultatų spėjimo žaidimą. Kviečiame visus sproto entuzijastus, kuriems patinka azartas susikurk savo draugų spėliotojų grupę TOTASPORT.COM platformoje ir varžykis dėl geriausio vardo!

VIDEO kaip spėlionės žaidimas veikia https://buff.ly/3wVyeth

➡️ Prisijunkite prie TOTASPORT.COM rezultatų spėlionės žaidimo ir varžykitės su draugais. Kaip tai atlikti žiūrėkite video: