FIBA pasaulio krepšinio čempionatas 2023 (Spėlionės žaidimas)

Rugpjūčio 25 dieną prasidės 2023 metų pasaulio krepšinio čempionatas Azijoje. Pirmą kartą istorijoje čempionatas vyks skirtingose šalyse. Grupių etapas vyks Filipinuose, Indonezijoje bei Japonijoje, o visos likusios rungtynės nuo ketvirtfinalio bus žaidžiamos Filipinuose. Taip pat, pirmą kartą istorijoje čempionate nedalyvaus viena iš organizatorių – Indonezija. Tuo tarpu Filipinai ir Japonija savo rinktines čempionate turės.

FIBA pasaulio krepšinio čempionatas 2023: tvarkaraštis ir formatas

Kaip ir 2019 metais turnyre dalyvaus 32 rinktinės iš viso pasaulio. 5 rinktinės iš Afrikos, 7 iš Amerikos, 6 iš Azijos bei Okeanijos ir 12 iš Europos. Visos komandos po keturias bus išdalintos į aštuonias grupes. Po dvi geriausias iš kiekvienos grupės pateks į antrą etapą, kuriame sužais dvi rungtynes su kitos grupės pirmą ir antrą vietą užėmusiomis komandomis. Iš šių grupių po dvi geriausias pateks į ketvirtfinalį.

Taip pat, pirmame grupių etape 3-4 vietas užėmusios komandos antrame etape irgi pateks į grupes, kuriose bus žaidžiama dėl 17-32 vietų. Kadangi bus dalinamos vietos į olimpines žaidynes, žaidžiama bus ir dėl 5-8 vietų. Pilnas pasaulio krepšinio 2023 m. tvarkaraštis:

  • Rugpjūčio 25–30 d. – grupių etapas
  • Rugpjūčio 31–rugsėjo 3 d. – antrasis grupių etapas
  • Rugsėjo 5-6 d. – ketvirtfinaliai
  • Rugsėjo 7 d. – rungtynės dėl 5-8 vietų
  • Rugsėjo 8 d. – pusfinaliai
  • Rugsėjo 9 d. rungtynės dėl 5-6 ir 7-8 vietų
  • Rugsėjo 10 d. – finalas ir rungtynės dėl 3 vietos

Iš anksto FIBA Pasaulio krepšinio čempionatui pradėjusi ruoštis TOTASPORT komanda savo spėliotojams ruošia šauniausią ir bene vienintelį rezultatų spėjimo žaidimą. Kviečiame visus sproto entuzijastus, kuriems patinka azartas susikurk savo draugų spėliotojų grupę TOTASPORT.COM platformoje ir varžykis dėl geriausio vardo!

VIDEO kaip spėlionės žaidimas veikia https://buff.ly/3wVyeth

➡️ Prisijunkite prie TOTASPORT.COM rezultatų spėlionės žaidimo ir varžykitės su draugais. Kaip tai atlikti žiūrėkite video: